O nama

Sagena je moderno organizirana tvrtka. Vodimo računa da, osim poslovne izvrsnosti za kojom težimo, u tvrtki vladaju sklad i harmonija, te odlični međuljudski odnosi. Kadrove smatramo najvrijednijim resursom tvrtke i želja nam je da ovu filozofiju uvijek njegujemo.

Tvrtka je projektno orijentirana te nastupamo kao cjeloviti integrator rješenja po principu “ključ u ruke”. Želja nam je da poslovni partneri nama prepuste brigu o realizaciju ugovorenog projekta kako bi se oni mogli baviti svojom osnovnom djelatnošću.

Područje rada pokriva različite razine - od izgradnje infrastrukture, ugradnje softvera i aplikacija pa sve do testiranja i održavanja rješenja obogaćenih nizom kvalitetnih usluga.


Misija

Misija tvrtke omogućavanje je najnaprednijih tehnologija u poslovnom procesu domaćih i stranih tvrtki različitih profila, što ostvarujemo snažnom partnerskom vezom s našim principalima i izvrsnom suradnjom s našim korisnicima.


Vizija

Vizija tvrtke je dodatno obogatiti tržište sigurnosnim ICT i vlastitim rješenjima uz kontinuirano ulaganje u vlastiti razvoj, te razvoj ljudskih potencijala kroz stručnu edukaciju i usavršavanje.


Kontakt


Jakova Gotovca 1
10000 Zagreb
Croatia - Europe

Tel. + 385 1 455 99 11
Fax. + 385 1 455 99 12
Info. sagena@sagena.hr


Prodaja


+385 1 455 99 11
sagena@sagena.hr


Tehnička podrška


+385 1 455 99 25
tehnika@sagena.hr