23.09.2014.

Održana 8. Sagena Security Day konferencija – sigurnost nikad nije bila važnija!

Ovogodišnja 8. Sagena Security Day konferencija okupila je više od 150 sudionika. Tema konferencije bila je usmjerena na sigurnosne aktivnosti koje su sve veće, a poseban naglasak je na virtualnoj sigurnosti kako na Internetu tako i na našim uređajima. 

opširnije

08.07.2014.

Sagena Security Day, konferencija o IT sigurnosti po 8. put u Zagrebu

Sagena i ove godine organizira Sagena Security Day koji će se održati 23. rujna u dvorani Matis Absolut Lounge u Zagrebu. Ovo je već 8. konferencija posvećena IT sigurnosti koju Sagena  organizira zajedno s američkom kompanijom Intel Security (ex McAfee Inc.). 

opširnije

18.09.2013

Održana 7. Sagena Security Day konferencija

U prepunoj dvorani Matis Absolut Loungea u Zagrebu okupili su se brojni stručnjaci za IT sigurnost, koji su na SSD7 konferenciji saznali najnovija kretanja u industriji, upoznali se s novim McAfee rješenjima koja efikasno rješavaju problem sigurnosti IT sustava i mreža, a koja je u današnje vrijeme ključna za uspješno poslovanje.

opširnije

06.05.2013

McAfee preuzima Stonesoft Oyj

McAfee je danas objavio konačni ugovor uz ponudu u vrijednosti od 389 milijuna dolara, za preuzimanje Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX Helsinki: SFT1V), vodećeg inovatora na području nove generacije proizvoda mrežnog firewalla.opširnije