McAfee > Prema proizvodima > Email & Web zaštita > Web Gateway

Web Gateway


Potpuna ulazna i izlazna zaštita

Na web zahtjeve pokrenute od strane korisnika McAfee Web Gateway prvo primjenjuje pravila o korištenju interneta tvrtke. Za sav dopušteni promet zatim koristi lokalne i globalne tehnike za analizu prirode i namjere svog sadržaja te aktivnog koda koji ulazi u mrežu putem zatraženih web stranica. Na taj način pruža neposrednu zaštitu od malicioznog softvera i drugih skrivenih prijetnji. Za razliku od drugih inspekcijskih tehnika koje se nalaze u osnovnom paketu, McAfee Web Gateway može pregledati čak i SSL promet u svrhu dubinske zaštite protiv malicioznog koda koji je prerušen pomoću enkripcije. 

Zaštita enkriptiranog prometa

McAfee Web Gateway direktno pregledava sav SSL promet kako bi osigurao potpunu sigurnost, integritet, i povjerljivost enkriptiranih transakcija.


Prevencija gubitka podataka

McAfee Web Gateway štiti tvrtke od izlaznih prijetnji, poput curenja povjerljivih informacija, pregledavajući izlazni sadržaj po svim ključnim web protokolima, uključujući SSL. Za složenije zahtjeve u zaštiti od curenja podataka, McAfee Web Gateway integrira se s McAfee DLP rješenjima i tako pruža najbolju zaštitu od curenja podataka.


Mobilno filtriranje za udaljene korisnike

McAfee Client Proxy, otporan klijentski agent, omogućuje mobilnim korisnicima jednostavnu provjeru autentičnosti i preusmjeravanje na rješenje McAfee SaaS Web Protection u oblaku ili lokalni Web Gateway lociran u DMZ-u.