SPIRENT > Podjela proizvoda
Želim kupiti SPIRENT

Sagena & Spirent Day 2015

Sagena & Spirent Day 2015 održan je 10. studenog. Seminar je otvorio direktor prodaje Sagene, Tomislav Štefe i najavio predstavljanje noviteta (novih standarda, asocijacija, tehnologija u razvoju) te kako ih Spirent testira i doprinosi razvoju kao globalni igrač u ovom segmentu.

Na seminaru su nas stručnaci iz Spirenta,  Alan Way i Ronald Mai upoznali s razvojem tehnologija na području telekomunikacija te novostima koje korisnici mogu očekivati od Spirentovih sustava i rješenja, prije svega Spirent TestCentra (STC), Avalanche uređaja i Landslide rješenja.

Posebno je istaknuto povezivanje LTE i Wi-fi tehnologija u svrhu boljeg korisničkog iskustva (user experience) na području mobinih tehnologija te razvoj Container-a kao alternative standardnim načinima virtualizacije informacijskih sustava.

izvorna stranica

Frost & Sullivan ocjenio je Spirent Communications kao vodećeg u području Ethernet Testiranja

Spirent Communications, lider u testiranju mreža, uređaja i usluga, stekao je „Frost & Sullivan je 2012 Market Leadership Award“ za Ethernet testiranja. S tržišnim udjelom od 30,9 posto, Spirent je znatno ispred svog najbližeg konkurenta. Frost & Sullivan također priznaje Spirent kao tržišnog lidera u svim segmentima Etherneta (1GbE, 10GbE i 40/100GbE).izvorna stranica